Sopimusehdot

Tilaaminen

– Asiakkaan tarvitsee tilauksen tehdäkseen ilmoittaa vähintään nimensä, osoitetietonsa, sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa.

– Asiakasrekisteriin ilmoitetut tiedot ovat luottamuksellisia.

– E-J Mustajärvi Oy lähettää tilausvahvistuksen asiakkaalle aina heti tilauksen jälkeen.

– Tilaus on voimassa heti tilausvahvistuksen saavuttua.

 

Asiakas

– Asiakkaitamme ovat henkilö- sekä yritysasiakkaat.

– Asiakkaan on oltava täysi-ikäinen. Jos asiakas on alle 18 -vuotias on hänellä oltava huoltajan lupa tehdäkseen ostoksia sivustoillamme.

– Asiakas on velvollinen lukemaan nämä sopimusehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä tehdessään tilauksen.

– E-J Mustajärvi Oy toimittaa kaikki tiedot tilausvahvistuksesta eteenpäin sähköpostitse, joten asiakkaan on hyvä seurata sähköpostiaan pysyäkseen tilanteen tasalla.

– Kun asiakas tekee tilauksen sivustoillamme, hän saa siitä sähköpostiinsa mahdollisimman nopeasti vahvistuksen. Tilaus on sitova siitä lähtien kun asiakas saa vahvistuksen tilauksesta.

 

Hinnat sivustolla

– Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

– Rahdin hinta lisätään tuotteen hinnan päälle ostosta tehdessä. Rahdin hinta sisältää arvonlisäveron. Voit myös noutaa tuotteen itse varastoltamme, jolloin rahtia ei tule.

 

Tuotteet

– Tuotteet siirtyvät asiakkaan omistukseen kun niiden hinta on kokonaisuudessaan suoritettu, tuote on asiakkaan hallussa joko noudettuna tai toimitettuna ja kun kyseinen tavara on asiakkaan toimesta kuitattu. Tuotteet voidaan luovuttaa asiakkaalle vasta kun tuotteen hinta on suoritettu.

– Tuotekuvat sivustoillamme ovat yleensä hyviä, mutta jos tarvitset lisäkuvia tai tietoja, ota yhteys asiakaspalveluumme

 

Maksutavat

– Tuotteet maksetaan verkkomaksulla tilausta tehtäessä. Asiakaspalvelun kautta voit saada myös laskun tuotteesta. Lasku tulee olla maksettu, jotta tuote voidaan luovuttaa.

– Kun asiakas on maksanut tilaamansa tuotteen, lähetetään hänelle tilausvahvistus mahdollisimman pian.

– Sivustoillamme voit maksaa oman pankkisi verkkopankissa ja myös luottokortilla.

Verkkopankit: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, POP pankit, Nooa, Aktia, Säästöpankit, S-Pankit, Handelsbanken, Ålandsbanken ja Tapiola Pankki.

Luottokunta: Visa, Visa Electron, Mastercard ja Maestro.

Myös Joustoraha ja Everyday ovat mahdollisia maksutapoja.

Checkout -palvelun maksuehdot

Toimitustavat ja toimitusajankohta

– Pyrimme lähettämään kaikki tuotteemme tilauspäivänä tai seuraavan arkipäivän aikana. Jos tuotteesi on kuitenkin selvästi myöhässä, ota yhteys asiakaspalveluumme.

– Tuotteet lähetetään asiakkaalle Matkahuollon lähimmälle asiamiehelle tai noutopisteeseen. Jos haluat paketin johonkin tiettyyn noutopisteeseen tarvitsee sinun vain tilatessa kirjoittaa toive ”Tilauksen kommentit” -tekstikenttään. Suuremmat ja painavat tilaukset toimitamme asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Jakelijana toimii yleensä Posti.

– Pidätämme oikeuden rahtihinnan muutoksiin jos asiakas asuu saaristoalueella tai aivan Pohjois-Lapissa, joissa rahti voidaan joutua viemään perille erikoisjärjestelyin ja erikoishinnoin, joita ei voi etukäteen laskea tai ilmoittaa.

– Jos sinulla on toivomuksia tuotteen saapumisajankohdasta, niin ota yhteys asiakaspalveluun tai ilmoita asia ”Tilauksen kommentit” -tekstikentässä ostoskorissa . Pystymme usein täyttämään asiakkaan ajankohtatoivomukset kellonajasta, jolloin kuljetuksen voi tuoda. Toimituspäivä on myös mahdollista sopia.

– Asiakas on velvollinen järjestämään kotiin kuljetettaville tuotteille vastaanottajan joka ottaa vastaan, tarkastaa ja kuittaa lähetyksen. Jos ilmoitettuna ajankohtana ei toimitusosoitteessa ole vastaanottajaa, palautetaan lähetys lähimmälle terminaalille, josta asiakas noutaa tuotteen itse. Tässä tapauksessa kannattaa ottaa yhteys asiakaspalveluumme ohjeiden saamiseksi. Jos tuotetta ei noudeta, se lähetetään yhden viikon kuluttua takaisin myyjälle. Mahdolliset lisäkustannukset veloitetaan asiakkaalta.

– Pyrimme lähettämään kaikki samassa ostotapahtumassa ostetut tuotteet samalla lähetyksellä.

– Kaikissa ongelmatilanteissa auttaa asiakaspalvelumme [email protected] osoitteessa.

 

Toimitettavan lastin purku asiakkaan osoitteessa

– Asiakas vastaa aina rahdin purkamisesta ja huolehtii, että hänellä on tilauksen tuotteisiin sopiva purkutapamahdollisuus.

– Yleensä alle 1000 kg painoiset kuormat pystytään laskemaan kuorma-autosta perälautanostimella jos ne eivät ole kahta metriä pidempiä.

– Jos rahdin koko tai paino vaatii koneellista purkua ja asiakkaalle ei ole tehtävään sopivaa konetta, suoritetaan purku yleensä nosturiautolla. Nosturiautopurusta pitää sopia etukäteen kanssamme, jolloin hinta voidaan sopia. Mikäli asiasta ei ole sovittu etukäteen kanssamme, nosturiauton käyttämisen maksaa asiakas.

 

Palautusoikeus

– Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Palautusrahdin hinta veloitetaan yleensä asiakkaalta.

– Jotta tuotteen voi palauttaa, pitää sen olla edelleen täysin jälleenmyyntikelpoinen.

– Palautusasioissa asiakkaan täytyy olla ennen mahdollista palautusta yhteydessä asiakaspalveluumme. Annamme ohjeet palautusta varten.

– Jokainen palautustapahtuma käsitellään tapauskohtaisesti.

 

Takuu ja virhevastuu

– Tuotteillamme ei ole muuta takuuta kuin toimivuustakuu. Tuotteet testataan ja niiden pitää toimia myös asiakkaalle tullessaan. Annamme rehelliset ja mahdollisimman tarkat tiedot tuotteistamme. Tarkastamme myös tuotteemme, jotta ne eivät ole rikkinäisiä ja siten asiakkaalle vaarallisia tai käyttöön kelpaamattomia.

– Jos tuotteessa on selkeä virhe, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Reklamaatio

– Reklamaation asiakas voi tehdä [email protected] osoitteeseen. Asiakaspalvelumme tutkii kaikki reklamaatiot tapauskohtaisesti.

– Asiakas on velvollinen säilyttämään rahtikirjan ja kuitin ostamastaan tuotteesta, jotta mahdollinen palautus voidaan tarvittaessa suorittaa.