Ostetaan

Teollisuuden metalliromut ja ylijäämämateriaalit

Voit tuoda meille esimerkiksi työkoneet, sähköjohdot, putket, sähkömoottorit ja kaikenlaisen metalliromun. Toimitamme tarvittaessa lähialueelle lavan helpottamaan metalliromun keräämistä. Maksamme romuista päivän hinnan mukaan.

Kotitalouksien kierrätyskelpoinen metalliromu

Voit tuoda kierrätyskelpoisen romun, kuten esimerkiksi vanhat polkupyörät, kodinkoneet, pelti-, sekä rautaromun, alumiinitölkit, säilykepurkit huuhdeltuina, kupariputket ja vanhat sähköjohdot kilohinnalla. Minimimäärää romujen tuomiseen ei ole. Maksamme sinulle romuista halutessasi tilille, tai käteisellä.

Romuajoneuvot

Otamme vastaan romuajoneuvoja ja maksamme niistä päivän hinnan mukaan. Poistamme auton rekisteristä ja saat mukaasi romutustodistuksen. Maksamme myös erikseen tuoduista lyijyakuista ja auton vanteista.

Vastaanotamme ilman maksua auton renkaat vanteineen, sekä ilman vanteita.

Tuo romut toimipisteellemme

Sijaitsemme aivan Vt 2:n varressa. Käyntiosoite Karjanojantie 58, Nakkila. Suuremmat kuormat autovaa’alle portin ulkopuolelle ja pienemmät erät käsivaa’alle toimistorakennuksen eteen. Maksamme romuista päivän hinnan mukaan. Maksu tilille, tai halutessasi käteisellä.

Hintoja voit halutessasi tiedustella asiakaspalvelustamme:

Asiakaspalvelun puhelinnumero
02 538 2333

Asiakaspalvelun sähköposti