Asiakaspalvelu

Palvelemme hyvin ja myymme edullisesti

E-J Mustajärvi Oy:n asiakaspalvelu on sinun käytössäsi tuotteisiimme ja verkkosivuihimme liittyvissä asioissa. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse [email protected] -osoitteessa tai puhelimitse 02-538 2333. Puhelinpalvelu on auki 8.30 – 16.30 arkisin.

Monet verkkokauppamme tuotteet ovat tuote-eriä, eli kun erä loppuu, niin samanlaista ei välttämättä saa enää lisää. Rautoja ja vanereita kuitenkin saadaan yleensä lisää nopeastikin. Tuotteet on hinnoiteltu edullisesti, mutta jos haluat tarjota tai lähettää tarjouspyynnön tuotteistamme, niin ole yhteydessä meihin. Teemme mielellämme kaupat kanssasi kohtuullisella hinnalla. Tuotteiden tuotetiedot ovat mahdollisimman kattavia, mutta eivät välttämättä täydellisiä, joten älä epäröi kysyä meiltä.

Tuotteemme myydään sellaisina kuin ne ovat ja niille ei myönnetä muuta takuuta kuin toimivuustakuu. Toimivuustakuu tarkoittaa, että tuote on testattu tai tarkastettu ja sen pitää myös asiakkaalle tullessaan toimia. Verkkokauppatuotteen voi palauttaa 14 pv sisällä ostotapahtumasta jos se on täysin jälleenmyyntikelpoinen. Palautusrahdin hinta peritään yleensä asiakkaalta.

Tervetuloa kaupoille!

E-J Mustajärvi Oy (Y-tunnus: 0832271-7)

[email protected]

Karjanojantie 61

29250 Nakkila